Promotere

Nedenstående er en liste af promotorer i KBH. som tildels er gode at have i telefonbogen hvis man vil inviteres til forskellige fester i det københavnske natteliv. Flere af jer har efterspurgt en opskrift på hvordan man lærer dem at kende, men alt efter hvor du går og hvad du ønsker af nattelivet må man prøve igennem sit netværk at få kendskab til dem.

Til folk der lige er kommet ind med firetoget er den nemmeste løsning vel at blive medlem af forskellige grupper på FB og generelt gå enormt meget i byen, så gennemskuer man hurtigt hvordan det hele hænger sammen!

6 responses to “Promotere

  1. Cph

    Martin Nick = ENVY.. Hvor er JEAN VON BADEN på listen

  2. Joz

    Jeg ved hvem de allesammen er, udover Kim Thurmann, og har endda også arbejdet for et par stykker af dem.
    Men jeg kender dem jo ikke personligt!
    Det er meget godt at I skriver, hvem man skal kende, nu mangler I bare en guide til hvordan man kommer til det 😉
    Forresten, har I ikke glemt Hoang?

    • Hi Joz,

      Kim Thurmann er med i mange forskellige tiltag og har åbnet stedet Kysten op i den gamle skovridderkro. Hoang støder vi meget sjældent på eftersom han ofte arrangere fester der er 16-18+ hvilket ikke helt er vores aldersgruppe samt målgruppe (kan være vi kommer til at udvidde).

      Mht. hvordan man kommer til at lærer dem at kende, så er der ikke en opskrift på samme, dette har noget med ens personlige netværk at gøre. Men en start kunne jo være at blive venner med dem på Facebook og melde sig ind i forskellige grupper hvorpå man bliver inviteret til forskellige fester.

      Mvh
      Cphbynight

      • Thurmann er den ældste promotor i Kbh, han startede Nasa for 15 år siden, og er faktisk ham der holder festerne som er “lidt vildere” – dvs ikke alm “promotor” fester, hvor andre kan komme ind. – Bla holdt han begge P-Diddys store privatfester fester i Danmark, og MTV European Music Award osv…

  3. hipster

    Hvor er Jesper Uldall på den liste?

Skriv en kommentar